Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα είναι και αντιπολίτευση και... συμπολίτευση!

http://a-n.gr/sites/default/files/2019-02/02-.jpg

Στην ελληνική Βουλή και προκειμένου να μην χάσει το προνόμιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ και να εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό με την παρουσία τους, φαίνεται ότι γίνεται.

Από σήμερα οι Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος «ανήκουν» σε ... δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, βασικά ανήκουν τυπικά στους ΑΝΕΛ που υποτίθεται ότι είναι αντιπολίτευση, αλλά στηρίζουν τηνσυμπολίτευση, δηλαδή την κυβέρνηση!

Δικαιώνοντας αυτούς που ισχυρίζονται ότι «Η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση είναι κόλπο και κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να διασωθεί εκλογικά ο Π.Καμμένος, χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία που συνιστούσαν τα δύο κόμματα».

Αρα; Αρα κόλπο και στημένη ψήφος, ήταν οι κραυγές Π.Καμμένου κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας!

Τυπικά τα δύο κοινοβουλευτικά «ρετάλια» παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, διατηρώντας τον αριθμό «πέντε», ουσιαστικά με τις επιστολές τους στη Βουλή, με τις οποίες ζητούν να προμετρώνται οι ψήφοι τους σ' αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μετασχηματίζει σε κυβερνητική πλειοψηφία την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα.

Τον μόνο αστερίσκο βάζει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν ψηφίζει τη συνθήκη προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος, τυπικά μένει με τους Κώστα Κατσίκη και Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, αλλά ουσιαστικά δεν θα χάσει το προνόμιό του ως αρχηγός κόμματος στην Βουλή.

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Λεπτομέρειες στην «δημοκρατία της τιποτολογίας».

Οι πολιτικά «ημιθανείς» ΑΝΕΛ απλά θα συνεχίσουν να ενοχλούν μιντιακά τον ελληνικό λαό μέχρι τις εκλογές και το φυσικό, πολιτικό τους, τέλος.

Τρί, 05/02/2019 - 08:42